Henryk von Groc pisze: ↑4 lata temuPozwolę sobie na stwierdzenie, że w wielu miejscach mija się pan z faktami. Nie widzę potrzeby normowania sytuacji na dworze cesarsko-królewskim. Jego Cesarska Mość ma pełnię władzy i kontrolę nad krajem zgodnie z postanowieniami Ugody i wprowadzanie stanu wyjątkowego jest wedle mojej oceny absurdalnym pomysłem. Nie jest też prawdą, że ciężko stwierdzić, kto obywatelstwo MAW posiada. Mimo braku dokumentów wystarczy spojrzeć na datę rejestracji na tym forum i wcześniejsze zaangażowanie tak we władzach centralnych jak i w regionach. Proponowany przez pana "reset" nikomu do niczego nie jest potrzebny, jak sądzę po za panem. Jeśli tak widzi pan reformy które zapowiadał, to niestety idzie pan w złym kierunku, bowiem takie rozwiązanie cofają Monarchie w rozwoju.
Proponowane przeze mnie rozwiązanie to ukłon w stronę nowych mieszkańców. Takich jak ja. Mi jest się ciężko odnaleźć, nie wiem kto jest kim i czym. Nie każdy od kilku lat "siedzi" w MAW, żeby od razu zorientować się w bieżącej sytuacji.