Moderacja: K.u K. Verwaltungsbureau

Staatsbürgerschaft Antrag

Jan Edigey-Korycki
Awatar użytkownika
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Jan Edigey-Korycki »

Guten Abend,Sehr Kaiserlich Mäiestat @Franz Leopold I

Składam pokorny wniosek o przyznanie obywatelstwa naszej pięknej naddunajskiej CK Monarchii, zgodnie ze wskazówkami udzielonymi mi przez Najjaśniejszego Pana,choć po sprawdzeniu mojego profilu w MAW,pokazuje mi informację, że figuruję jako Regiestrierter Benutzer (Zarejestrowany użytkownik) ;)

Zamierzam poświęcić się bardziej naszej wspaniałej Monarchii Austro-Węgier i kontynuować wyniki moich badań nad Gazetą Lwowską oraz służbie wojskowej (wywiad) i gospodarzeniem w mym majątku ziemskim (muszę go dopiero utworzyć,ale odkryłem w mojej genealogii bardzo zasłużoną osobę dla monarchii Habsburgów w Galicji, więc mam pewną inspirację z życia moich przodków do działania) :))

Mam nadzieję, że Najjaśniejszy Pan pozytywnie rozpatrzy mój wniosek złożony drogą urzędową :winking_face:

JCKM Franz Leopold I
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Franz Leopold I »

Guten Abend!
Rzecz jasna z radością przychylam się do Pana wniosku, Herr Edigey-Korycki, odpowiednie postanowienie wydam jutro z rana.
/-/ FLI, i.r., m.p.

Obrazek

Jan Edigey-Korycki
Awatar użytkownika
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Jan Edigey-Korycki »

Viele Dank,JCKM @Franz Leopold I :D

Czekam z niecierpliwością na oficjalny akt urzędowy nadania obywatelstwa CK Monarchii Habsburgów :winking_face:

JCKM Franz Leopold I
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Franz Leopold I »

Przepraszam najmocniej, problemy realiozowe mnie dopadły, poza tym musiałem znaleźć klucz do zakurzonych archiwów ;)

Obrazek

ODPOWIEDZ Podgląd wydruku

Wróć do „Kancelaria”