Może Pan też wystartuje w tym Rajdzie…?
Witam
- Friedrich von Baden
- Reakcje:
-
Kto to?
/-/ Friedrich III. Großherzog von Baden
Poseł Nadzwyczajny i Pełnomocny JCM
- Jan Edigey-Korycki
- Reakcje:
Cóż… O_O
To zależy, bo jeśli to jakaś gra, połączona jeszcze z Discordem, to ja wysiadam zanim w ogóle zdążyłem wsiąść do auta wyścigowego
- Piwski Sroczyński
- Reakcje:
Jan Edigey-Korycki pisze: ↑7 miesiące temuCóż… O_O
To zależy, bo jeśli to jakaś gra, połączona jeszcze z Discordem, to ja wysiadam zanim w ogóle zdążyłem wsiąść do auta wyścigowego
Nie, to zabawa czysto forumowa
(-) abp Piwski Żmij-Sroczyński, Arcybiskup Osieka, Sługa Sług Bożych
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Guten Tag! Witam serdecznie, na pewno postaram się zawitać do kwadratowego Jasła!
Pozdrawiam
- Jan Edigey-Korycki
- Reakcje:
Guten Tag, Sehr Kuk Maiestät!
Miło mi to słyszeć,bo to naprawdę dobra wiadomość )
Może również dotrę do Jasła.
- Piwski Sroczyński
- Reakcje:
Cieszę się, że do Monarchii wrócił Jego Cesarska Mość! Oczywiście wszystkich obywateli MAW zapraszam do Jasła, w tą niedzielę będziemy gościli u nas Jego Królewsko-Książęcą Mość Arkadiusza Maksymiliana. Więc myślę, że to dobra okazja, żeby rzucić okiem na piękno naszych miast
(-) abp Piwski Żmij-Sroczyński, Arcybiskup Osieka, Sługa Sług Bożych
- Santi Vilarte
- Reakcje:
Piwski Sroczyński pisze: ↑7 miesiące temuJuż stojący pozornie do niedawna nad grobem Skarland, dzięki woli Jego Królewskiej Mości, który podjął się organizacji różnych licytacji, jak również dzięki zaangażowaniu niezastapionego @Santi Vilarte się zdaje odradzać z wolna… Kto wie, może i tutaj byłoby to w jakimś, choćby ograniczonym zakresie możliwe, pytanie czy znajdzie się tutaj jakiś Norbert de Catalan
Ewentualnie zamieniłbym kolejność, bo licytacje przyszły sporo później Ale fakt faktem, że już duet zaangażowanych osób może podźwignąć półmartwy kraj w górę. Dodajmy - duet, w którym co najmniej jedna osoba musi mieć odpowiednie uprawnienia systemowe, bo z kolei w Boliwarii przerabiamy teraz wariant, w którym dwójka-trójka potencjalnie chętnych mieszkańców nie ma żadnych…