Moderacja: Heinz-Werner Grüner

S.V - Rajd Szarotki 1924

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Heinz-Werner Grüner »

No i stało się! Rajd Szarotki przechodzi do historii. Fascynujące to było wydarzenie i myślę, że wyścig spodobał się wielu, a w pamięci na pewno zostaną mechanicy i drogi przełajowe. Trochę odskoczni od standardowej jazdy na pewno rozbudziło zamiłowanie do ścigania. Szczególnie mniej doświadczeni kierowcy mieli sposobność poznać coś nowego. Cieszę się, że pomysł przypadł do gustu.

Chciałbym wszystkim podziękować za udział i jednocześnie przekazać informację o nagrodach pienieżnych. Te znajdziecie jeszcze dzisiaj na swoich kontach. Dostanie je każdy, kto ukończył rajd. Tymczasem wypada podsumować klasyfikacje generalne kierowców i zespołów.

Klasyfikacja Generalna Kierowców - Sezon V

Obrazek

Klasyfikacja Generalna Konstruktorów - Sezon V

Obrazek

(-) Freiherr Heinz-Werner Grüner

Obrazek

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Heinz-Werner Grüner »

Obrazek

Nadszedł i moment rozdawnictwa, a więc po kolei:

• Okolicznościowe medale
    Rozporządzeniem Oberhaupta nr 107/1924 nadano pamiątkowe odznaczenia z dwóch kruszców. Sami sprawdźcie!

• Nagroda pieniężna w MBP
    Jak przed miesiącem w Muratyce, w związku z olbrzymim zainteresowaniem sponsorów nagrody finansowe otrzymał każdy kierowca, który przekroczył linię mety. Nie sposób tu wszystkich wymienić, ale sprawdźcie sami, że stan waszego konta uległ poprawie.
    (Nagroda Andrzeja Fryderyka trafiła, jak poprzednio na konto Izabeli Trotylskiej.
    (W wyniku złego zaksięgowania, niektórzy kierowcy otrzymali pieniądze z mojego edelwajskiejgo konta prywatnego. Proszę mi jednak wierzyć, że oszustw żadnych nie było. W razie czego przedstawię bilingi :) )

Obrazek

• A jak już jest chwilka, a nie chcę już powielać miliardowy raz w tym miesiącu postów to zachecam do udziału w Mistrzostwach Kotliny w Narciarstwie Alpejskim. Już w czwartek zaczniemy zawody w Glänzbergu, kończąc tym samym zmagania w zimowym anturażu zjazdowym. Serdecznie zapraszam pod ten link, by zapoznać się z zawodami.

(-) Freiherr Heinz-Werner Grüner

Obrazek

ODPOWIEDZ Podgląd wydruku

Wróć do „Rajdowe Mistrzostwa Austro-Węgier”